Гардеробна на замовлення на что звернути увагу і як вібрати

Шукаєте гардероб на замовлення? Ви прийшли в потрібне місце. Ми розглянули всю необхідну інформацію в цьому керівництві з купівлі — наприклад, як правильно вибрати розмір, стиль і матеріал.

І оскільки у нас є багато варіантів, в тому числі окремі шафи, шафи Custom MADE і дзеркальні шафи, ми надали вам доступ до всіх з них.

Наскільки великим повинен бути мій гардероб?

Коли справа доходить до вашого гардеробу, розмір має значення. І при виборі пропорції потрібно враховувати дві речі: розмір вашої кімнати і розмір вашої колекції одягу.

Якщо ваша кімната знаходиться на невеликій стороні, вибирайте гардероб з однією або двома розсувними дверима. Наші маленькі шафи починаються з ширини 60 см для однієї людини і шириною 95 см для дводверного. Тим, у кого скромне кількість одягу, зазвичай може зійти з рук одне з перерахованих вище, в той час як запасниках одягу знадобиться подвійний.

Але те, що всередині, дійсно має значення. Подумайте, що вам потрібно зберігати, а також обсяг.

Якщо ви віддаєте перевагу складати, а не висіти, то вам знадобиться шафа з достатнім простором для скриньок. Точно так же, якщо вам потрібно повісити багато пальто і суконь, ваш кращий вибір — вищий гардероб з двома рейками.

Або, якщо ви хочете варіант, спеціально розроблений для ваших потреб, наші шафи Custom MADE забезпечать вас. Виберіть внутрішню упаковку для зберігання, а також колірну і рамкову обробку відповідно до вашим простором.

Які виміри необхідно зробити перед установкою гардероба?

Є три стандартних вимірювання, необхідно зробити при підборі нового гардероба: ширина, глибина і висота.

Виміряйте простір, яке у вас є, потім відведіть 10 см в сторону і 8 см зверху, щоб переконатися, що у вас достатньо місця для петель і збірки. Враховуйте також площа перед вашим гардеробом.

Немає кімнати для маневру? Немає проблем. Шафи-купе є відмінним варіантом, тому що вам не потрібно враховувати будь-які дорогоцінні дюйми для відкриваються назовні дверей. Розумна.

Де потрібно встановлювати гардероб?

Та локація, куди ви встановите свій гардероб, залежить від поточної планування і розміру вашої кімнати, але найбільш поширеним вибором є розміщення його навпроти або поряд з ліжком.

Не розміщуйте його біля дверей, так як вам може бути важко отримати доступ до своєї кімнати, коли шафа відкритий. Аналогічно, залиште достатньо місця, щоб пройти перед вашим гардеробом, коли його двері відкриті.

Якого кольору повинна бути моя гардеробна?

Вибираючи ідеальний колір гардеробу, в першу чергу враховуйте стиль своєї кімнати. Дерев’яні шафи — прості або пофарбовані в сірий, білий або синій — найкраще підходять для спальні в традиційному або скандинавському стилі.

Дзеркальні шафи з металевою або монохромного рамкою підійдуть кімнатах з промисловим відтінком.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *