Баффелі — новый тренд интер’єру

Декоративні настінні і рейки для стелі з дерева і перегородки з вертикальних рейок активно застосовуються дизайнерами в відокремлених квартирах, заміських будинках і комерційних приміщеннях (бізнес-центри, ресторани і торгові центри). Вони органічно вписуються в усі популярні стилі інтер’єрів: від хай-тек і лофти до класики і Провансу.

Який розмір бафелів вибрати?

Для стін і стель зазвичай використовують рейки меншого співвідношення сторін, наприклад 20 × 40, 30 × 40, 40х40 — саме такі розміри можна знайти в більшості дизайнерських проектів і рішень. Для рейкових перегородок рекомендуємо більше відношення сторін, наприклад 40 × 60, 40 × 80, 40×120мм — така перегородка буде стабільною і стійкою. Загальне правило таке — чим більше товщина рейкової перегородки, тим ефектніше вона виглядає і більше враження справляє.

Які розміри баффелів ми виробляємо?

Ми виробляємо абсолютно будь-які розміри рейок по товщині і ширині. Максимальна довжина або висота рейки: 4000мм (4 метри). Якщо ви не знайшли порібного розміру, залиште замовлення на нашому сайті для того щоб отримати консультацію з виготовлення баффелів змдф і ДСП.
Вартість завжди залежить від обраного матеріалу (модрина, бук, ясен або дуб) і розміру рейок.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *